Titanfall 2 – Hamarosan bejelentik PS4-re?

Már több pletyka is érkezett arról a közelmúltban, hogy a Respawn Entertainment nem zárkózik el attól, hogy a Titanfall folytatása már multiplatform legyen, hiszen a saját IP-jükről van szó, a mostani szóbeszéd minden eddiginél nagyobb horderejű.
PlayStation Experience ezen a hétvégén, azaz december hatodikán és hetedikén zajlik Las Vegasban, ahol számos panel várja majd a résztvevőket és természetesen azokat az érdeklődőket is, akik interneten keresztül követik majd az eseményeket. Az egyik ilyen panel felkeltette a játéksajtó figyelmét, ugyanis nem más tartja majd, mint a Titanfallfejlesztőcsapata, a Respawn Entertainment.
Mivel a Titanfall eddig Microsoft-exkluzív cím volt, kifejezetten érdekes, hogy a stúdió miért tart előadást a Sony kiemelt rendezvényén. A spekulációk szerint két lehetőség van: vagy aTitanfall 2-t jelentik be első körben PlayStation 4-re vagy azt a TPS nézetű akció-kalandot, amelyen titokban dolgoznak és még nem árultak el róla eleddig semmit.
Persze az is megeshet, hogy a Titanfall kap egy PlayStation 4-es portot, de erre kevesebben számítanak, mint a fenti lehetőségekre. Hétvégén kiderül, hogy mire készül a Respawn, addig is fogadjátok az elhangzottakat erősen feltételes módban.
Share on Google Plus

About sOnt

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése